Vakaa
kumppani

Blend Media Oy - Microsoft Azure - Palvelumuotoilu UX UI

Yritys

Blend Media on sovellusyhtiö, joka suunnittelee ja toteuttaa digitaalisia palveluita. Missionamme on yhdistää ihminen ja tieto mahdollisimman sujuvasti ja yksinkertaisesti.

Kattavalla suunnittelulla ja laadukkaalla teknisellä toteutuksella toimitamme sinulle tarkasti liiketoimintasi tarpeita tukevia sovelluksia. Pystymme toteuttamaan haastaviakin kokonaisuuksia, jollaisia valmiit pakettiratkaisut eivät tarjoa.

Työntekijämme ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on laaja kokemus erilaisista sovellus- ja järjestelmähankkeista.

Olemme olleet asiakkaillemme vakaa ja luotettava kumppani jo vuodesta 2002 lähtien. Blend Media on riippumaton yhtiö, joka on kokonaan työntekijöidensä omistuksessa.

Blend Media Oy - Microsoft Cloud - Palvelumuotoilu

Avoimet työpaikat


Vapaus olla osa loistotiimiä

Mikäli olet kiinnostunut itsenäisestä asemasta osana piinkovaa tiimiä - Blend Media voi olla elämäsi työpaikka. Meillä saat vapauden vaikuttaa omiin työnteon edellytyksiisi. Toisin sanoen valta ja vastuu on sinulla mitä tulee omaan työskentelyysi. Meillä yrityksen rooli on luoda puitteet onnistuneelle työskentelylle.

Blend Mediassa on vahva yrityskulttuuri, jossa voitot ja haasteet kohdataan yhdessä. Meillä ajatellaan, että jokainen on arvokas yksilö, jolla saa olla oma tapa ajatella asioista. Yhdistämällä parhaat puolemme olemme voittamattomia. Blend Media haluaa olla maailman paras työpaikka meille Blend Medialaisille. Blend Media on asia joka sinun pitää kokea.

Pistä meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen:
info@blendmedia.fi.

tai ole yhteydessä:

Lauri Toivola - CEO, Cloud & Integration Architect

Lauri Toivola
CEO, Cloud & Integration Architect
050-5265810


[Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.]