Asiantuntijat
palveluksessasi

Azure - Palvelumuotoilu UX UI
Microsoft Azure Cloud

Microsoft Azure


Tekninen suunnittelu
ja arkkitehtuuri

Blend Media nykyaikaistaa ja luo uusia kykyjä it-järjestelmille. Kehitämme asiakkaan liiketoimintatarpeisiin perustuvia uusia ratkaisuja ja jatkokehitämme vanhoja.

Blend Median sovellusarkkitehdeillä on pitkä kokemus eri toimialoista, yritysjärjestelmistä ja sovelluksista. Meiltä saat digitalisaation hyödyt ilman raskaita järjestelmähankkeita.

Sovelluskehitys
ja asiantuntijat

Blend Media on sovelluskehitysyritys, joka on erikoistunut Microsoft Azure -pilviratkaisuihin. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä sekä it- ja digitalisointihankkeiden tekemisessä. Luomme täysin uusia palveluita sekä parannamme yrityksen sisäistä tiedonkulkua ja viestintää.

Tiedonhallinta
ja automatisointi

Blend Media on ketterä kumppani laajojen ja haastavien tiedonhallintaratkaisujen toteutuksissa. Olemme olleet mukana kehittämässä isoja tietojärjestelmiä ja palveluita monenlaisissa rooleissa.

Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua ratkaisemaan tiedonkulun pullonkaulat ja ongelmakohdat sekä toteuttavat uusia ratkaisuja tarpeidesi mukaan. Pilvipalveluiden (kuten AWS ja Azure) käyttäminen tiedon prosessoinnissa avaa uusia mahdollisuuksia tiedon nopeaan käsittelyyn ja prosessien automatisointiin.


Integraatiot

Blend Median osaamisen keskiössä on tiedon liikkuminen eri järjestelmien ja palveluiden välillä.

Blend Medialla on monipuolinen osaaminen järjestelmäintegraatioiden toteuttamisesta. Yrityksellä on kokemusta on-premise, serverless ja hybrid-cloud -integraatioista.

Kun haluat käyttää tietoa uudella tavalla, luoda uusia palveluita tai käyttää tehokkaammin jo olemassa olevien järjestelmien tietoja, toteutamme sinulle järjestelmien väliset liitokset.

Azure - Palvelumuotoilu UX UI
Palvelumuotoilu UX UI

Palvelumuotoilu


Palvelumuotoilun menetelmät

Blend Median palvelumuotoilu on ketterä ja tehokas tapa suunnitella uusia menestyspalveluita tai ehostaa olemassa olevia uuteen loistoon.

Jokaiseen hankkeeseen valitaan siihen parhaiten soveltuvat palvelumuotoilun keinot. Palvelumuotoiluprojekti sovitetaan aina asiakaskohtaisesti. Lisäksi haluamme varmistaa, että projektien hyödyt ovat helposti mitattavissa.

Me tiedämme miten ihminen ja tieto yhdistetään parhaiten.


UX/UI Design

Blend Media suunnittelee käyttöliittymiä sovelluksiin, sähköisiin palveluihin sekä järjestelmiin. Kyseessä voi olla täysin uusi mobiilisovellus tai vaikkapa sähköisen verkkopalvelun uudistaminen.

Saat meiltä vaivattomasti palveluiden graafisen ilmeen ja käytettävyyden suunnittelun (UI/UX) samassa paketissa. Visuaalinen suunnittelu lähtee aina asiakasyrityksen brändistä, huomioiden asiakaskohtaiset graafiset määrittelyt ja ohjeistot.


Prototyypit

Blend Media toteuttaa prototyyppejä, joilla voidaan varmistaa palveluiden käytettävyys sekä todentaa, että sovellus toimii toivotulla tavalla liiketoiminnan näkökulmasta. Prototyypeillä voidaan kokeilla palveluiden ja sovelluksien toimivuutta ennen varsinaista ohjelmistoprojektia (koodaaminen). Prototyyppien avulla päästään nopeasti ja konkreettisesti luomaan toiminnallinen visio, johon organisaatio voi sitoutua.

Code & Design laadunvarmistus

Sähköisten palveluiden teknisessä toteutusvaiheessa nousee usein kysymyksiä liittyen palvelun designiin ja käytettävyyteen. Blend Median Code & Design laadunvarmistus on tehokas keino huolehtia että ohjelmistokehittäjillä on riittävä tuki design ja käytettävyysasioissa ohjelmistoprojektin aikana.


Tehdään se


Asiantuntijat

Kun projektisi kaipaa tekijää tai tekijätiimiä, meiltä saat senior-tasoiset osaajat sekä suunnitteluun että toteutukseen.
Asiantuntijamme voivat tulla sovituksi ajaksi osaksi projektiasi tai konsultoida joustavasti tarpeen mukaan.

Projektit

Kun tarvitsette luotettavan toimittajan digiprojektin koko elinkaarelle. Toimitamme ratkaisut suunnittelusta aina julkaisuun saakka, unohtamatta sovellushuolenpitoa ja jatkokehitystä.